top of page

Passionerad att inspirera andra

Välkommen till min hemsida! Här får du lära känna en passionerad individ som brinner för att inspirera andra till att övervinna hinder, transformera sina liv och uppnå ett större uppvaknande till mer liv, rikedom och hälsa.

Jag tror på kraften i att dela med mig av verktyg utifrån utbildningar och stabiliteten genom mina egna erfarenhet och kunskaper för att coacha inom olika områden i livet. Jag vill ge dig verktyg och bidra till att du hittar insikter för att skapa positiva förändringar i ditt liv. Jag har stött på många utmaningar och motgångar, men jag har också lärt mig att se dem som möjligheter till tillväxt och utveckling. Jag vill inspirera dig att göra detsamma och tro på din egen förmåga att övervinna hinder och nå dina mål. 

Transformation, allt förändras och inget är statiskt, är en central utgångspunkt att börja från. Jag tror på att personlig utveckling och finna sitt varför och syfte för att leva och förverkliga det. Genom att utmana oss själva och våga ta steget utanför vår komfortzon kan vi uppnå fantastiska resultat och bli den bästa versionen av oss själva. 

Uppvaknande till mer livfullhet, rikedom, hälsa, frihet och kärlek är en resa som jag vill att du ska få ta del av. Jag vill finnas där så du kan upptäcka och maximera din fulla potential genom att ge dig verktyg och strategier för att skapa ett liv fyllt av glädje, rikedom och hälsa. 

Jag är övertygad om att vi alla har förmågan att skapa det liv vi drömmer om. Jag ser fram emot att dela mer med dig och vara en del av din resa mot ett inspirerande liv fyllt med livfullhet, glädje, meningsfullhet, kärlek, rikedom och hälsa. 

Genom att själv arbeta med min inre resa, ge mitt sanna ja och nej till världen, försöker jag vara ett föredöme. Genom att leva livet autentiskt. 

Kvalifikationer

  • ACT & KBT Coach

  • Meditation Teacher

  • Yoga Life Coach Certification

  • Ledarskapsutbildningar

  • Emotional Intelligence Life Coach

  • Pranayama Teacher Trainin

  • Yin Yoga Teacher, Chair Yoga Teacher

  • Naturguide

bottom of page