top of page
Häll massageolja

hälsa och välbefinnande

Från stress till hälsa - massage som friskvård

Halsmassage

Svensk klassisk massage

Den svenska klassiska massagen är en populär massageform som främjar hälsa och välbefinnande. Genom att använda olika tekniker som knådning, tryck och strykningar anpassas behandlingen efter individens behov och preferenser. Välj mellan en mer behandlande eller avslappnande massage. 

Knapp
massage

Företagsmassage

Målet är att skapa friskare arbetsplatser och att inspirera till att leva ett mer hållbart liv. Massage på jobbet ökar välbefinnandet, minskar spänningar och värk och ger en avslappnande stund så att anställda kan finna återhämtning.

Företagsmassage är avdragsgillt och en skattefri förmån ni som företag kan ge era anställda. Det arbetsplatsen behöver är att ha ett avskilt rum. Jag tar med massagebänk, handdukar, olja, bänkrengöring och allt som behövs för att kunna utföra massage på jobbet.  

 

Knapp
Huvudmassage

Jin Shin Jyutsu

Jin Shin Jyutsu är en holistisk terapimetod med rötter i Japan som fokuserar på att balansera kroppens energiflöden genom mild beröring av specifika punkter på kroppen. Genom att harmonisera och återställa energibalansen kan Jin Shin Jyutsu bidra till att linda stress, öka vitaliteten och främja allmänt välbefinnande. Den kan främja läkande, inre harmoni och balans. Under denna behandling har du kläderna på dig.

Knapp
bottom of page